Kom tot rust bij studio well-zen

Welkom bij Studio Well-Zen Baby Spa and more.
Bij ons kan je komen genieten in een huiselijke sfeer. 

onze behandelingen

Floatsessie Deluxe

Een Floatsessie Deluxe duurt ongeveer 60 minuten. Deze sessie bestaat uit 20-30 minuten hydrotherapie en 20-25 minuten massage voor je baby.

Floatsessie

Een Floatsessie duurt ongeveer 45 minuten en bestaat uit 20-30 minuten hydrotherapie

Floatdate

Een Floatdate is hetzelfde als een Floatsessie Deluxe maar voor twee baby’tjes tegelijk.

Floatsessie Deluxe

Floatsessie

Floatdate

Voordelen

Een baby floating sessie en/of een babymassage:

tarieven

Enkele sessie

FAQ

Het enige wat je dus eigenlijk nog moet meenemen zijn je eigen spullen. Denk aan een schone gewone luier, (schone) kleertjes voor na de sessie en eventueel een speentje. En veel ouders vinden het natuurlijk geweldig om foto's en video's te maken van het bezoek, dus zorg voor een opgeladen telefoon of camera.

Het kan al vanaf 14 dagen oud. Het meest ideale is tussen de 1 maand en de 9 maanden oud. Maar bij ons zijn oudere baby's vanaf 9 maanden oud en kindjes tot 2,5 jaar welkom! Let wel, bij de oudere kindjes is het meer 'spelen' in het baby badje.

Hoe vaker jouw baby komt des te meer hij/zij langer wil of kan floaten (tot max 30 min). Het floaten wordt vervolgd door een babymassage van ongeveer 20-25 min. De totale tijd in de spa zal ongeveer 60 min zijn.

Wat voordelen op een rij: Floaten verbetert de balans en coördinatie van je baby, wat op de lange termijn helpt bij het kruipen, lopen en zwemmen. Het stimuleert dus de motorische ontwikkeling. Het warme water werkt kalmerend en is goed voor een beter slaapritme. De tegendruk van het water helpt tegen krampjes/reflux en heeft een positief effect op de spijsvertering. Het floaten verhoogt ook het zelfvertrouwen van de baby. Door de babymassage toe te passen en de lichaamsdelen van de baby te benoemen, wordt de baby bewuster van zijn eigen lichaam.

Kortom een baby spa sessie bevordert de spierontwikkeling, ademhaling, spijsvertering en de bloedsomloop!

Wist je dat je voor een babymassage of -welness een tussenkomst kan vragen aan je mutualiteit? Informeer ernaar bij je ziekenfonds.

Hydrotherapie is het gecombineerde effect van warmte, massage en drijfvermogen. Het bevordert het immuunsysteem, de spierontwikkeling, de ademhaling, De bloedsomloop en de spijsvertering. Het zorgt voor een beter slaapritme het is een hulp in de strijd tegen krampjes en reflux.

Zit je nog met vragen?

onze sterke punten

Een fijn bindingsmoment met je baby? Dat bovendien gecombineerd met gezondheidsvoordelen? Dan ben je bij Studio Well-Zen aan het juiste adres voor een
Baby Spa behandeling.

De studio bevindt zich in onze woning. We ontvangen je dus graag in een huiselijke sfeer, wat de persoonlijke ervaring nog beter onderstreept.

Tammy is schoonheidsspecialiste van opleiding en Niels is opvoeder. Daarnaast behaalden ze allebei een diploma docent(e) babymassage. Dankzij deze opleidingen en ervaringen bieden we kwalitatieve behandelingen.